srenfrdees

Postanite volonter

Postanite naš volonter te sudjelujte s nama u svim aktivnostima.

Multipla skleroza je progresivna i neizlječiva bolest centralnog nervnog sistema, a oboljeli su najčešće mlađe osobe između 20. i 45. godina života. Pojavom i razvojem simptoma dolazi do promjene u životu kroz koje bolesnici moraju proći te su djelomično i potpuno nepokretni (30%). Veliki broj oboljelih ovisi o tuđoj pomoći kako fizičkoj tako i materijalnoj te se s vremenom nađu u nezavidnoj i bezizlaznoj situaciji.

Udruženje multiple skleroze Republike Srpske je osnovano s ciljem rješavanja problema u raznim segmentima života oboljelog od MS-a. Udruženje je dobrotvorna, humanitarna organizacija koja svojim radom i angažiranošću oboljelih uspješno organizira, inicira i potiče rad svih djelatnosti u saradnji sa stručnjacima i svim ljudima spremnim za pomoć. Udruženje multiple skleroze svojim dugogodišnjim djelovanjem ukazuje na probleme s kojima se suočavaju osobe oboljele od MS-a, a da bi bili učinkovitiji osnivamo klub članova potpore.

Pozivamo sve ljude dobre volje da svojim članstvom, ugledom, aktivnostima, pridonosite radu Udruženja i našim oboljelima omogućujete kvalitetniji život.