srenfrdees

Od sutra u funkciji taksi-prevoz za invalidna lica

16. 10. 27

taksi prevoz za invalidna licaOd sutra, 27. oktobra počeće sa radom taksi-prevoz za invalidna lica. Grad Banja Luka sufinansiraće ovu uslugu pod nazivom „In taksi“.

Prevoz invalidnih lica obavlјaće se vozilom koje je nabavlјeno upravo za ovu namjenu i koje je u potpunosti prilagođeno prevozu ove kategorije stanovnika. Vozilo ima automatsku rampu za ulaz i izlaz putnika, mogućnost prevoženja invalidnih lica bez sklapanja kolica, odgovarajuće kaiševe za pričvršćivanje odnosno bezbjednosno prevoženje, ručke za pridržavanje, i dr.

Uslugu će moći da koriste invalidna lica koja se nalaze na spisku dostavlјenom od strane Gradskog odbora udruženja invalida Banja Luka.

Molimo sve zainteresovane članove da nam se jave do 31. oktobra 2016. godine kako bi mogli kompletirati spisak i isti dostaviti Gradskom odboru udruženja invalida Banja Luka. Prednost imaju osobe koje su kolicima i moraju biti članovi koji su sa teritorije Banja Luka. Prijave šaljite na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..